BroodopdePlank

Ben je voor je FEESTJE op zoek naar een super flexibele, betaalbare (!), professionele, fanatieke en alles spelende akoestische miniband, dan moet je bij BroodopdePlank zijn. We zijn te herkennen aan ons typische muzikale BroodopdePlanksausje en waar we ook spelen, wij gaan ervoor om samen met de gasten het mooiste FEEST ooit te maken! Dat betekent lekker veel verzoekjes en het liefst met gastmuzikanten, jullie dus! Maar altijd in de sfeer van jouw feest, nooit te hard of te aanwezig. 

BroodopdePlank wordt geboekt op elk soort denkbaar feestje: bruiloftsfeest of -ceremoniebedrijfsfeest of receptieAbraham of Saratuinfeestkermisde kroeg,terrasdorpsfeest, tentfeest, buurtfeest of feestzaal. We passen de band volledig aan naar de wensen van de klant:

Standaard komt BODP met 3 topmuzikanten: meerstemmige zang, percussie, gitaar of piano en basgitaar. We hebben een eigen mooie, compacte geluidsset met sfeerlicht.

Uitbreiden is geen probleem: denk aan een drummer, extra zanger(es) (BODP-XL) of extravagant licht en geluid. Vraag wat je wilt, we krijgen het vast voor elkaar!
Als BODP op de datum van jullie feest al geboekt is, geen probleem: We hebben de fantastische Standinband achter de hand. Het concept (samen een mooi feest maken met herkenbare muziek) wordt gekoesterd door de Standinband. 


Kijk voor een impressie van BroodopdePlank op het YouTube-kanaal van de band.
Neem voor beschikbaarheid en prijzen van BroodopdePlank contact op met ons.